BIOMATRIX SYSTEM

Activitatea principala consta in distributia si importul de implanturi pentru ortopedie si neurochirugie. Insa gama de produse oferite este mult mai larga. Aceasta cuprinde, printre altele, instrumentar chirurgical, containere de sterilizare  precum si produse biologice.

Companie Fondata
in anul 2012

Biomatrix System a fost fondata in anul 2012 de un nucleu de profesionisti care activeaza in domeniul dispozitivelor medicale implantabile incepand din 2002.

Scopul declarat al companiei, a fost acela de a furniza clientilor cea mai buna asistenta medicala la preturi accesibile.

In ceea ce priveste implanturile ortopedice, acoperim aproape toata plaja acestora. De la placi, suruburi si tije de baza, pana la cele mai sofisticate. Precum, fixatorul extern asistat de computer ORTO SUV sau substituentii de os de ultima generatie.

Un alt domeniu in care asiguram solutii de ultima ora este cel al artroplastiei. Suruburile resorbabile Ligafix, au o compozitie unica ce le confera proprietati osteoinductive deosebite. Iar kitul de ostetomie Otis, care poate amana protezarea genunchiului pentru o perioada de pana la 10 ani. Acordam o atentie deosebita calitatii. Implanturile noastre metalice fiind produse din otel inox compatibil RMN, ISO5832-9 sau titan de uz medical, ISO5832-3.

0
Ani in domeniu
0
Clinici cu care lucram

Peste

0
Produse oferite

"

Biomatrix System

FURNIZORI

Printre furnizorii nostri se numara companii de prestigiu. Acoperim zone din Europa, America de Sud si  Asia, nume de referinta in domeniul manufacturarii de implanturi ortopedice.

Inca de la inceput, Biomatrix System s-a inscris pe o spirala ascendenta. Inregistrand de la an la an cresteri semnificative in ceea ce priveste cifra de afaceri si numarul de clienti.

In conditiile subfinantarii cronice a sistemului sanitar, am depus eforturi deosebite pentru a asigura continuitatea livrarilor in spitale, pentru a asigura pacientiilor accesul la solutiile terapeutice optime.

Aderam la cele mai stringente standarde. Atat in ceea ceea ce priveste promovarea etica cat si sprijinirea specialistilor in vederea participarii la programe de educatie medicala.

Secretul succesului de care se bucura compania noastra in prezent este efortul continuu si sustinut pe care l-am depus pentru a asigura nevoile clientilor, fie ca vorbim despre pacienti sau profesionistii din sistemul medical care ii trateaza.

"Sanatatea este cel mai important lucru pe care il aveti!"

Secretul succesului de care se bucura compania noastra in prezent este efortul continuu si sustinut pe care l-am depus pentru a asigura nevoile clientilor, fie ca vorbim despre pacienti sau profesionistii din sistemul medical care ii trateaza.

Produsele comercializate de firma noastra sunt confectionate din materiale conforme cu standardele ISO 5832-9 si ISO 5832-3 si sunt insotite de declaratia de conformitate.

Produsele pot fi achizitionate prin contactarea reprezentantului de zona sau prin plasarea unei comenzi la numerele de telefon 0372 748 033 sau 0724 317 144.

Se asigura asistenta pre-operatorie prin intermediul  protocolului chirurgical si instructajul oferit de reprezentantii zonali.