Termeni si conditii

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati integral termenii si conditiile de folosinta si dreptul de copyright. Acesta este un acord intre dumneavoastra si BIOMATRIX SYSTEM SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti , str. Gheorhieni nr. 68, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/3822/2012 si avand C.U.I.: RO30019587, denumita in continuare BIOMATRIX SYSTEM.

Prezentarea si acceptarea conditiilor.

In continuare va prezentam conditiile in care acest website isi va pune la dispozitie serviciile si toate reglementarile dintre BIOMATRIX SYSTEM si fiecare utilizator in parte.

Am dezvoltat aceasta categorie – termeni si conditii – pentru a inlatura orice confuzie ce ar putea aparea la nivelul serviciilor oferite de noi.

Orice vizitator care acceseaza acest site va trebui sa parcurga integral sectiunea Termeni si conditii.

Intregul continut al www.biomatrixsystem.ro este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei BIOMATRIX SYSTEM, a oricaror elemente din cadrul site-ului (texte, elemente de grafica web, logo-uri, slogane, materiale audio-video si alte date) in scopuri comerciale si publice se pedepseste conform legii in vigoare. BIOMATRIX SYSTEM autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Utilizatorul recunoaste ca intregul continut, incluzand, dar nu limitandu-se la text, software, sunet, fotografii, grafica sau alte materiale, este protejat prin legea dreptului de autor, a marcii inregistrate sau alte legi si drepturi de proprietate.

BIOMATRIX SYSTEM este indreptatit de a adauga, modifica, sterge sau suspenda continutul site-ului sau a unei parti a acestuia fara notificarea prealabila a utilizatorilor sai sau indeplinirea vreunei alte formalitati.

BIOMATRIX SYSTEM doreste sa va simtiti in siguranta pe paginile sale de internet si va asigura ca trateaza problema protectiei datelor dumneavoastra personale (nume, adresa, numar de telefon sau e-mail) cu o deosebita seriozitate. Activitatile legate de site-ul nostru le realizam in conformitate cu legile privind protectia si siguranta datelor. Dorim, de asemenea, sa va asiguram ca fara acordul dumneavoastra nu culegem date personale prin intermediul paginilor noastre de web. Dumneavoastra decideti daca doriti sa ne oferiti aceste date sau nu, iar noi le vom folosi doar cand va raspundem unor cereri, va prelucram comanda, va oferim acces special la informatii sau diferite oferte.

Paginile web biomatrixsystem.ro pot contine link-uri la pagini web ale altor ofertanti pentru care nu este valabila declaratia de protectie a datelor de mai sus. De asemenea, BIOMATRIX SYSTEM nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului si informatiilor gasite la aceste link-uri. Depinde strict de dumneavoastra daca le accesati si daca luati in considerare informatiile si ofertele gasite acolo. Totusi, va asiguram ca BIOMATRIX SYSTEM ia masuri ca datele administrate de noi sa fie protejate impotriva unor manipulari intentionate sau accidentale, pierderii sau distrugerii lor sau impotriva folosirii lor de catre persoane neautorizate.

Uneori, prin simpla accesare a paginilor noastre de web (nu prin intermediul unei inregistrari) se culeg anumite informatii in mod automat, cum ar fi: browserul de internet folosit, sistemul de operare, numele paginii web prin care ati intrat, numarul intrarilor, timpul mediu de acces, paginile vizitate. BIOMATRIX SYSTEM foloseste aceste informatii pentru a afla gradul de atractivitate al site-ului web si pentru a imbunatati continutul acestuia.

Prin inregistrare utilizatorul site-ului accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare.

Pentru orice intrebare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale ne puteti scrie la office@biomatrixsystem.ro sau puteti completa formularul de mai jos. De asemenea, la cerere, BIOMATRIX SYSTEM va va transmite in scris, in baza legislatiei in vigoare, care dintre datele dumneavoastra sunt in baza noastra de date.

biomatrix-Separator-Despre-noi